Vyhledávání

Zpět na hlavní stránku [PREFA logo]
zobrazit vyhledávání hledat

Konstrukční
systémy

Rychlý kontakt

Jsme tu pro vás

+420 541 583 283
volejte ve všední dny mezi 7.00–15.30

Poptávkový formulář

Naše stavební řešení nabízí širokou škálu možností pro průmyslovou výstavbu a obchodní objekty, ať už se jedná o polyfunkční domy, hotely, školy, domovy důchodců, domy s pečovatelskou službou, podnikatelské výrobní prostory nebo autosalony. Flexibilně reagujeme na různorodé požadavky lokálního prostředí a architektonických kritérií. Naše stavby přizpůsobujeme konkrétním potřebám a očekáváním.

Naše železobetonové skelety je možné kombinovat s různými typy obvodového pláště, ať už se jedná o zděný, železobetonový, kovoplastický nebo skleněný plášť. Dokážeme implementovat různá tvarová řešení staveb s maximální variabilitou prostoru.  Efektivně využíváme dostupné proluky a přizpůsobujeme se okolní zástavbě.

Naši klíčovou výhodou je maximální urychlení výstavby díky omezení mokrých procesů přímo na staveništi. To nám umožňuje provádět stavbu v jakémkoli ročním období. Naše stavební řešení poskytuje vysokou variabilitu v designu jak samotných staveb, tak i střešních plášťů. Spojení železobetonového skeletu s prefabrikovanými stropními systémy nám umožňuje dosáhnout optimálního výkonu a zvýšit požární odolnost staveb ve srovnání s jinými typy konstrukcí. Tato kombinace nabízí nejen pevnost, ale i efektivní ochranu, což zajišťuje bezpečnost a dlouhodobou spolehlivost našich projektů.

S našimi stavebními řešeními získáte flexibilitu, rychlost a vysokou kvalitu, která přesahuje standardy průmyslové výstavby. Investujte do naší inovativní a efektivní stavební technologie pro vaše budoucí projekty.

 

online ceník

Ke stažení

NázevVelikostDatum
Ceník 20245 642 kB08. 02. 2024
Katalog POZEMNÍ STAVBY7 960 kB18. 01. 2023
Katalogové listy TYPOVÁ HALA307 kB26. 04. 2020
Všeobecné obchodni podminky197 kB01. 02. 2023
Vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy uzavřené prostřednictvím komunikace na dálku152 kB10. 03. 2023

Mohlo by vás zajímat